La 12a Trobada de Casals Catalans d’Europa, prevista inicialment per a l’octubre a Brussel·les, s’ha traslladat al desembre. Així ho ha confirmat l’associació amfitriona d’enguany, el Casal Català de Brussel·les, tenint en compte que aquest 2020 celebra el seu 90è aniversari.

“Hem decidit traslladar la trobada al desembre amb la intenció que la pandèmia sanitària estigui sota control. En funció de com ens trobem a la tardor, si calgués anul·lar-la, ho faríem”, explica a Exterior.cat, el president del Casal Català de Brussel·les, Llorenç Navarro. Les dates previstes són el 4, 5 i 6 de desembre de 2020.

Brussel·les agafarà el relleu de Vitòria-Gasteiz (País Basc), que l’any passat va ser-ne la seu en una trobada organitzada pel Cercle Català d’Àlaba i que va aplegar més d’una cinquantena de casals d’arreu del continent.

A hores d’ara, els diferents casals catalans d’Europa han iniciat una ronda de propostes i suggeriments per acabar d’enllestir les ponències que es desenvoluparan durant la trobada.

És prevista l’assistència d’un representant del departament d’Acció Exterior i de la Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC).  A banda de les sessions de debat també hi haurà temps per a fer activitats culturals i de turisme.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram