Foto: Façana de la Casa de la Generalitat a Perpinyà [cedida]

La Casa de la Generalitat a Perpinyà ha reobert les portes després d’estar tancada durant dos mesos i mig a causa de la pandèmia de la Covid-19. Ho ha fet amb les mesures preventives sanitàries i, en aquesta fase, només es permet la presència de dues persones externes a l’interior de l’edifici.

Un cop reobert l’equipament, la Casa de la Generalitat exhibeix una nova exposició. Es tracta d’un homenatge a un dels millors literats que hi ha hagut a la Catalunya Nord: Jordi Pere Cerdà, pseudònim d’Antoni Cayrol, tenint en compte que enguany es celebra el centenari del seu naixement.

L’exposició, comissionada per Josep Marqués i promoguda per la Casa de la Generalitat, repassa la seva vida i trajectòria. Es pot veure fins el 13 de juliol, tot i que és previst exhibir-la, de nou, a la tardor, amb un acte acadèmic al voltant de Cerdà. La mostra, que serà itinerant, només es podrà veure fins a un màxim de dues persones dins la sala seguint les recomanacions sanitàries.

Les activitats públiques a la delegació del Govern de la Generalitat a Perpinyà, però, es mantindran suspeses aquest mes de juny.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram