Foto: L’artista Ana García-Pineda participarà en l’exposició col·lectiva ’20 DADA’ [Kati Bruder]

El festival XX Art Flânerie, que tindrà lloc a Viena del 10 al 18 de juliol, servirà per donar a conèixer l’art a Catalunya. El projecte, finançat per la delegació del Govern català a l’Europa Central, està dirigit per Lluís Lipp en col·laboració amb l’organització del festival. Aquesta iniciativa té per objectiu promoure l’intercanvi cultural entre Viena i Barcelona.

Destacades personalitats de l’escena artística catalana són convidades a presentar el seu treball al públic austríac. Els artistes participants van ser seleccionats i seleccionades per un comissariat conjunt de la direcció del festival, Galerie AA Collections, la Jan Arnold Gallery i el col·lectiu de street art B-MURALS.

Andrea Michaelsson (BTOY) i Miquel Wert representaran l’escena de street art de Barcelona i juntament amb artistes establerts i establertes a Viena dissenyaran el mural de la Schwendergasse Public Gallery. A més, BTOY exposarà una petita mostra de les seves obres juntament amb Sebastian Schager en la galeria Artis.Love Studio i Jan Arnold Offspace.

El col·lectiu de performance notfoundyet presentarà un espectacle especialment desenvolupat per al festival juntament amb el músic-artista Anton Spielmann. L’artista Ana García-Pineda participarà en l’exposició col·lectiva “20 DADA”. Un videowall servirà de pont amb Barcelona, a través del qual s’emetran vídeos, documentals i entrevistes seleccionades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram