Foto: El músic osonenc participarà en el Dia de Llibre i de la rosa, a Madrid [cedida]

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna ja té a punt la programació del Dia del Llibre i la rosa prevista pel 23 de juliol. Una jornada en la qual es dedicarà a la lectura i a la música i que properament anunciarà les activitats previstes. L’única que s’ha desvetllat és l’actuació de Guillem Roma.

Guillem Roma (Manlleu, 1984) és músic des de ben petit estudiant piano fins a grau mitjà, a més de saxo i guitarra. Debuta el 2007 amb el seu primer disc ‘Secret Place’ (Afònic 2007) abans de marxar a viure a Mèxic i Cuba.

Establert altre cop a Catalunya, publica un segon disc, ‘Oxitocina’ (Autoeditat 2012) al costat de Camping Band Orchestra on, fins i tot, actua a Mèxic i els Estats Units. Posteriorment, Roma edita ‘Nòmades’ (Autoeditat 2014) i ‘Connexions” (Sulawesi Records 2017). Des d’aleshores s’ha convertit en un músic lliure.

Després de l’aturada per la Covid-19, Roma va reaparèixer als escenaris dissabte passat en un concert a Vic. Les properes actuacions previstes pel cantant osonenc són La Palma de Cervelló i Olesa de Montserrat (11 de juliol); Sant Julià de Ramis (19 de juliol); Madrid (23 d’abril); Ivars d’Urgell (25 d’abril) i Vallromanes (1 d’agost).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram