Foto: L’antisèptic Cristalmina és el producte per excel·lència de Salvat

El grup farmacèutic Salvat sextuplicarà la producció de l’antisèptic Cristalmina i provocarà un llançament internacional previst per a finals de 2021. Serà el moment en el qual disposarà dels permisos necessaris per a comercialitzar el producte en prop d’una trentena de països d’Europa, Àsia i els Estats Units.

Per a fer-ho possible, Salvat ha invertit 6 milions d’europs en una nova línia automatitzada de fabricació a Alcalà d’Henares (Madrid). Cristalmina és la marca per excel·lència de Salvat, que ha triplicat la venta en els darrers set anys, passant de facturar 3 a 9 milions d’europs.

Salvat produeix aquest antisèptics a base de clorhexidina, indicant per a evitar infeccions a ferides, cremades i en el cordó umbilical, des de fa 35 anys, i actualment representa l’11% de la facturació global de la companyia.

Amb la nova producció es passarà de 2,5 milions d’unitats a l’any a fins a 15 milions d’unitats, la majoria de les quals seran per a la seva internacionalització. Salvat, que va ser fundada el 1955 i és propietat de la família Peris, distribueix actualment els seus fàrmacs a més de 60 països i està en procés de registre d’una trentena més.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram