Foto: L’escultor català Ricard Mira presentarà un collage fotogràfic [cedida]

Dos escultors catalans participaran a l’exposició anual de l’International Institute of Welding (IIW), l’associació més rellevant del món del sector de la soldadura a Singapur. La 73a edició tindrà lloc del 15 al 25 de juliol de forma virtual tenint en compte l’escenari de la Covid-19 arreu del món.

La mostra servirà a la indústria i la comunitat de la soldadura la possibilitat d’oferir els projectes de recerca, desenvolupament, fabricació i formació des d’un enfocament renovat. Així, investigadors, professionals de la indústria i educadors, estudiants i joves professionals de més de 50 països del món formen part de la plataforma de treball col·laborativa de l’International Institute of Welding (IIW).

Durant aquestes dies, els participants comptaran amb unitats i taules de treball IIW, xarxes tècniques, projectes compartits, esdeveniments i publicacions. Els resultats es comparteixen a tot el món, promovent l’ús i la innovació òptimes en unir tecnologies, normalització internacional i qualitat mitjançant educació, formació, qualificació i certificació d’individus i empreses per a un món segur i sostenible.

PLANDIURA I MIRA

Els escultors catalans Josep Plandiura i Ricard Mira formen part de l’exposició internacional de soldadura. Plandiura és un dels escultors de referència després de treballar amb els artistes Anthony Caro i  Rodger Mark. De la seva obra destaquen la porta pel Museu Diocesà de Barcelona o l’escala del Teatre de Granollers.

L’altra escultor català és Ricard Mira, qui presentarà un collage fotogràfic en la cita internacional. Es tracta de ‘Bust d’Horte’, una escultura de ferro “inspirada en la model Hortensia Vivas Peiró, qui em serveix de motivació i inspiració en les meves obres”, explica a Exterior.cat, Mira.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram