El Casal Català de Brussel·les repetirà, un any més, la trobada per recordar la figura del poeta Vicent Andrés Estellés. Tindrà lloc el proper 22 de setembre amb un sopar al restaurant Carpe Diem amb l’actuació musical d’Anna Amigó i Pau Iborra.

Vicent Andrés i Estellés (1924-1993) va ser periodista, escriptor i un dels més importants poetes valencians del segle XX i dels més reconeguts en valencià. Considerat el principal renovador de la poesia catalana contemporània, d’ell s’ha dit que és el millor poeta valencià des de l’època d’Ausiàs March i Joan Roís de Corella.

L’any 1978 va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i, el 1984, el Premi de les Lletres Valencianes. A més va rebre distincions de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada (Conflent) i dels Premis Octubre el 1990.

En les edicions anteriors, es van llegir poemes d’Estellés en sis llengües diferents: anglès, francès, castellà, xinès, italià i català. Durant el sopar hi haurà connexions amb València, Barcelona i Palma. Els interessats a assistir-hi cal que enviïn un correu electrònic a [email protected] abans del dilluns 21 de setembre a les 10 hores.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram