Foto: Bertran proposa ‘Antologia’, un homenatge poètic als seus mestres dels germans Marx a Buster Keaton [cedida]

L’enginy amb la marioneta del català Jordi Bertran es podrà veure aquest cap de setmana al teatre Franco Parenti de Milà amb el festival internacional Tendenza Clown. Bertran proposa Antologia, un homenatge poètic als seus mestres dels germans Marx a Buster Keaton. Les actuacions previstes de Bertran són divendres 18 de setembre (21 h) i dissabte (15.30 h).

Jordi Bertran sap crear una relació íntima amb el públic conduint-lo a universos imaginaris gràcies al seu talent per objectes manipulables. S’inspira en una llarga línia de mestres, des dels germans Marx fins a Charlie Chaplin i Buster Keaton, de Jacques Tatì a Charlie Rivel i Anthology.

Durant tres dies -de divendres a diumenge- es visualitzaran 9 espectacles amb 20 artistes dels Estats Units, Suïssa, Itàlia, França, Espanya, Argentina, Alemanya, Brasil, Uruguai. Quatre dies que transformaran els espais de la via Pierlombardo en un poble de circ contemporani, des de les sales de teatre fins als banys misteriosos, des del cafè Rouge fins al vestíbul.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram