Foto: L’empresa Ramon Clemente Glass, del Masnou, accedeix al mercat nord-americà [cedida]

L’empresa catalana Ramon Clemente Glass, amb seu al Masnou (Maresme) exportarà 400.000 flascons de vidre per al sector de la perfumeria i la cosmètica als Estats Units aquest 2020. Aquesta és una de les primeres comandes del fabricant català al mercat nord-americà, on ha tancat diversos acords amb distribuïdors del sector cosmètic i d’alimentació.

“Els Estats Units són un mercat gran, amb pocs fabricants de vidre i, per tant, un importador per excel·lència”, ha dit el responsable d’exportacions de Ramon Clemente Glass, Albert Bach. “Som una empresa amb presència internacional, però per nosaltres era un repte entrar en aquest país, que valora el disseny europeu com un producte de qualitat”, afegeix.

Per obrir mercat als EUA, l’empresa ha comptat amb l’assessorament d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa, a través de la seva oficina a Washington. Ramon Clemente Glass comercialitzarà als Estats Units els seus envasos estàndar i també farà motlles i envasos a mida d’acord amb les necessitats de cada client.

L’empresa, fundada l’any 1933, té una facturació anual d’uns 20 milions d’euros i una plantilla de 200 treballadors. Ramon Clemente Glass produeix més de 80 milions de flascons, un 40% dels quals s’exporten, majoritàriament a països com França, Itàlia i Alemanya. A banda de la seu central i fàbrica del Masnou, l’empresa també compta amb plantes a la Llagosta i l’Hospitalet del Llobregat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram