Foto: Helga Simon participarà en el festival de poesia més rellevant de Luxemburg [cedida]

Els dies 25, 26 i 27 de setembre, la poetessa Helga Simon participarà en el festival Printemps des Poètes de Luxemburg. Simon participarà en els tres dies previstos del festival. Divendres 25 de setembre (19 h), al Casino Luxembourg; dissabte 26 (19 h) a l’abadia de Neimënster i diumenge 27 (11 h) a la galeria Simoncini.

El Centre Català de Luxemburg participa cada any en aquest festival de poesia, el més internacional de Luxemburg. Enguany hi participaran nou poetes de set països diferents. La representació catalana serà a càrrec d’Helga Simon, que ja participar en els actes de Sant Jordi de l’associació a través de Zoom.

Helga Simon Molas (Sant Just Desvern, 1991) és doctora en Biomedicina i poetessa. Els seus inicis en la poesia es van materialitzar en l’espectacle oral ‘Amb els peus descalços’ (2016), en companyia de la pianista Clara Aguilar. Amb el llibre ‘A la vora’ (2017) va guanyar el premi Amadeu Oller de poesia. Treballa en un nou llibre de poesia sobre límits, per exemple, entre espai públic i privat: un tema ben present aquests dies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram