Foto: Cambra de Comerç de Tarragona

La Cambra de Comerç de Tarragona ha programat una missió comercial multisectorial a Camerun i República Democràtica del Congo. Aquesta prospecció de mercats està oberta a exportadors d’arreu de l’Estat i tindrà lloc del 13 al 20 d’octubre.

La República Democràtica del Congo, amb prop de 85 milions d’habitants i amb creixements anuals de dos dígits, és un mercat clau a Àfrica Central, i un dels països amb major potencial de tot el continent. Enormes recursos miners ajudaran a desenvolupar aquest país, si bé la seva grandària i les dificultats de transport i comunicació entre les seves diferents regions dificulta que el creixement sigui homogeni. Però introduir els nostres productes a Kinshasa és un primer pas per a accedir a aquest enorme mercat.

Camerun ja porta diversos anys sent destí preferent de les empreses catalanes interessades a l’Àfrica Subsahariana. L’evolució del seu mercat, les seves possibilitats comercials, i les oportunitats d’inversió han anat creixent any rere any, i actualment es presenta com un dels països a la zona amb més potencial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram