Foto: La cobla patafísica, del duo barceloní CaboSanRoque [Teatre Garona]

El Teatre Garona de Tolosa de Llenguadoc mostra La cobla patafísica, la nova col·lecció de sons del duo barceloní CaboSanRoque. Ho fan en un arranjament únic: un armari col·lector adaptat a l’espai d’una antiga estació de bombament d’aigua de la Garona, per ressonar en aquestes galeries que antigament subministraven el ciutat a l’aigua.

La cobla patafísica va començar el 2001 amb el seu primer espectacle i continua desenvolupant-se. Una col·lecció de sons que significa comprendre la multiplicitat del món sonor, trobar un significat ocult i copsar, a nivell personal, la magnitud del meravellós davant el descobriment de cada nou so.

CaboSanRoque és un duo d’artistes sonors que neix d’un nombrós col·lectiu musical format a Barcelona l’any 2001. A cavall entre les arts plàstiques i escèniques, i la música experimental, el seu treball gira al voltant de les capacitats performatives de la màquina, l’objecte i el so.

Les sessions són cada hora els dimecres de 18 a 20 h, els dijous i divendres de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, els dissabtes de 12 a 20 h.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram