El Casal Català del Quebec, juntament amb les entitats Lisez l’Europe i la Médiathèque en études catalanes, celebrarà el Dia Europeu de les Llengües amb breus cursos d’idiomes virtuals el divendres 23 d’octubre. Les places dels cursos són limitades i, per participar-hi, cal inscriure’s-hi prèviament.

Totes les formacions seran a través de la plataforma Zoom i s’hi podrà aprendre el català, l’aranès, l’alemany, l’espanyol, el grec, el japonès, el kurd, l’italià, el polonès, el portuguès i el suec.

Tot i que la majoria de cursos estaran dirigits a persones sense cap coneixement de l’idioma, alguns sí que estaran pensats per a estudiants amb base prèvia i s’hi treballaran aspectes particulars de la llengua.
Un cop acabada la formació, tothom qui ho vulgui podrà participar en un joc interactiu en què se sortejaran vals de regal i entrades a una obra de teatre.

El Dia Europeu de les Llengües és una iniciativa del Consell d’Europa que se celebra cada 26 de setembre des del 2001. A Montréal, la jornada es commemora des de l’any 2012 i enguany, amb motiu de l’actual situació sanitària, s’ha traslladat al proper 23 d’octubre. La iniciativa pretén promoure l’aprenentatge d’idiomes i posar de relleu els avantatges socials, culturals i econòmics que suposa parlar-ne.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram