Catalan Arts participarà en el Fòrum Entreprendre dans la Culture que té lloc a França i que, enguany, a conseqüència de la pandèmia sanitària serà completament en línia. Aquest dimarts 20 d’octubre (11.30h) la directora de Catalan Arts-París, Eva Colom, serà una de les ponents d’un seminari sobre la cooperació, com a motor de la innovació per a les indústries creatives a escala europea.

El seminiari, dirigit pel fundador de TheLynk, Yvan Boudillet, tindrà com a fil conductor la cooperació entre ecosistemes internacionals, entre actors culturals i startups o intersectorial. Així, Colom exposarà la tasca, ajuda i suport des de Catalan Arts-Institut Català de les Empreses Culturals i la descoberta de projectes, empreses i iniciatives en marxa per innovar en el sector cultural.

A més de Colom hi participaran el cofundador de Wallifornia, Gerome Vanherf i el coordinador de Creative Innovation Lab (Comissió de la UE), Piero Luigi Fratini.

Catalan Arts és la marca que utilitza l’ICEC per a la promoció internacional d’empreses catalanes. Mitjançant la xarxa d’oficines de l’ICEC, estem treballant en diverses línies d’acció per connectar, orientar i donar suport a les empreses creatives en el seu viatge internacional.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram