Foto: FCB

La nova exposició ‘BarçaThe Exhibition’ s’estrenarà a nivell mundial el pròxim 5 de març del 2021 a Ciutat de Mèxic, per després viatjar a les ciutats de Guadalajara, Monterrey i Puebla, en una gira al voltant de Mèxic que durarà un total de vuit mesos, per després viatjar a diferents punts de Llatinoamèrica i altres països d’arreu del món.

La tria de Mèxic per encetar el caràcter itinerant de la mostra no és una casualitat. “La segona gira del Barça a nivell internacional, l’any 1937, va visitar Mèxic. L’estima dels aficionats queda a més reflectida en els més d’11 milions de seguidors a Mèxic amb els quals compta el Barça en xarxes socials”, explica el vicepresident de l’Àrea Comercial del FC Barcelona, Oriol Tomàs.

UNA MOSTRA PLENA D’EXPERIÈNCIES

La mostra, a través de la combinació d’experiències interactives i l’ús de la tecnologia immersiva, permetrà als visitants gaudir d’un recorregut únic a través de la història blaugrana. Ha estat produïda pel FC Barcelona en col·laboració amb l’empresa d’esdeveniments i entreteniment Proactiv.

Així, al llarg de nou sales el visitant podrà descobrir a través d’una visita audioguiada, que evocarà una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l’equip i viure un dia de partit des del Camp Nou, gràcies a un espai envolupant 360º que crearà la il·lusió d’estar a peu de camp.

Tomàs assegura que “hi ha moltes persones que no tenen l’oportunitat de viatjar a Barcelona per visitar les instal·lacions del Camp Nou i el Museu del Barça. Per això, ens enorgulleix poder anunciar un projecte com ‘Barça The Exhibition’, que ens permetrà acostar el FC Barcelona, la seva història i els seus valors als fans de tot el món”.

També podran participar activament en jocs interactius situats en la zona Play Barça i accedir al Making History, el ‘saló de la fama’ de l’exposició, on podran admirar trofeus, i pilotes d’or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram