El proper 14 de novembre, a les 19h, tindrà lloc el concert ‘A partir del Silenci’, un homenatge al poeta Josep Carner amb motiu del 50è aniversari de la seva mort a l’exili. El promouen el Casal Català de Brussel·les i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’acte tindrà lloc al Bozar, el Palau de Belles Arts de la capital belga, i comptarà amb la presència de l’actriu Sílvia Bel i dels artistes Juan M- Galeas, José Santiago ‘El Chote’ i Fran León. L’entrada al concert és gratuïta i cal inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic [email protected].

Carné (1884-1970) és considerat el màxim representat de la poesia noucentista, tot i que va ser un home molt polifacètic: va traduir autors com Shakespeare, Dickens o Lewis Carroll, va col·laborar com a periodista polític al diari La Veu de Catalunya i també va col·laborar a enriquir la llengua catalana amb Pompeu Fabra. L’any 1939 va exiliar-se a Mèxic i, un cop acabada la Segona Guerra Mundial, va traslladar-se a Brussel·les, on va morir el 1970.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram