Font: Federació Catalana de Futbol Sala

La Selecció catalana absoluta de futbol sala continua la seva preparació per la disputa del Campionat del Món que tindrà lloc a Argentina durant la primera setmana d’abril. El combinat català, dirigit per Jordi Reixach, disputarà dos partits de preparació davant el Caciques del Quindío, vigent campió de la Copa de les Amèriques.

El combinat colombià, que compta amb el considerat millor jugador del món de futbol sala Jhon Jairo Pinilla, disputarà el 21 i 26 de febrer, la Copa Intercontinental davant el Dinamo de Moscou. Els partits es disputaran el diumenge 17 de febrer (13.45 hores), al Pavelló Municipal de Corbera de Llobregat (Baix Llobregat), i l’endemà dilluns 18, (21.00 hores) al Pavelló Municipal de Centelles (Osona).

Els partits de preparació han de servir al seleccionador català enllestir la llista definitiva de jugadors que convocarà per al Campionat del Món. El certamen, que començarà el 31 de març, es jugarà a la província de Missions amb diverses seus. Montecarlo (Poliesportiu Municipal), Posadas (Poliesportiu Ernesto “Finito” Gehrmann), Oberá (nou Poliesportiu Ian Barney), Eldorado (Poliesportiu Municipal i Universitari), Wanda (Poliesportiu Municipal) i Puerto Iguazú (Poliesportiu Municipal).

El sorteig de conformació dels grups i horaris dels partits es farà a Posadas el divendres 1 de març. El que sí està definit és l’acte d’obertura i el partit inaugural, amb Argentina com a selecció amfitriona, a Montecarlo el diumenge 31 de març. La final serà el diumenge 7 d’abril. Les seleccions participants a la Copa del Món de futbol sala són Argentina, Colòmbia, Paraguai, Brasil, Bolívia, Uruguai, Catalunya, França, Itàlia, Curaçao, Canadà, Paquistán, Nepal, Sud-Àfrica, Marroc i Austràlia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram