Aquest dijous, 26 de novembre, (9.20 h i via streaming), es posa en marxa el nou cicle de debats ‘Europa Social’, a càrrec de la Taula del Tercer Sector i Diplocat amb la col·laboració de la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull.

El primer debat tractarà sobre el dret a l’habitatge social des d’una perspectiva europea, en concret amb les experiències i visions sobre la situació de l’habitatge en diferents territoris europeus: Catalunya, Finlàndia, Escòcia i Àustria.

Al debat hi participaran Carme Trilla, presidenta de la Fundació Hàbitat3, gestora d’habitatge de lloguer social que vol garantir l’accés a aquest dret a persones en situació de vulnerabilitat i treballa amb entitats socials i Administracions; Juha Kaakinen, CEO a Y-Foundation, entitat que treballa per augmentar el parc d’habitatge de lloguer assequible i el posa a disposició de persones sense llar a Finlàndia; Susan Aktemel, directora executiva a Homes for Good, administradora de finques socials que ajuda veïns i veïnes amb ingressos baixos i amb dificultats per accedir a un habitatge assequible a Escòcia; i Georg Niedermühlbichler, membre del Parlament de l’Estat de Viena i de l’Ajuntament de Viena.

Prèviament a la taula rodona, Javier Burón, gerent d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, analitzarà la situació de l’habitatge social a Europa. També hi intervindran Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i Laura Foraster, secretària general de Diplocat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram