Foto: Cambra de Comerç de Barcelona

La Cambra de Barcelona ha posat en marxa Cambra Global Market, un nou projecte que té com a objectiu generar activitats i serveis per potenciar les exportacions de les empreses catalanes a través d’acords bilaterals amb Cambres d’altres països. Al món existeixen prop de 13.000 cambres de comerç.

Aquesta iniciativa està lligada al projecte ‘Aixeca el teu negoci’, a través del qual la Cambra treballa per ajudar les empreses a superar la crisi sanitària.

Per facilitar el contacte amb altres cambres d’arreu del món, s’ha creat la figura de l’ambaixador internacional, un col·laborador amb perfil empresarial d’àmplia experiència a nivell internacional, que viatgi amb freqüència o visqui al mercat d’interès de la Cambra de Barcelona i que estigui compromès amb la legalitat i el Codi de Bones Pràctiques aprovat per la corporació.

La Cambra de Barcelona ja compta amb 10 ambaixadors internacionals, i en una primera fase, es pretén signar acords amb lescambres de comerç més actives d’una vintena de països d’Europa, Àsia i Amèrica: Mèxic, Perú, Colòmbia, Estats Units, Canadà, Xina, Japó, Índia, Corea del Sud, Singapur, Rússia, EAU, França, Portugal, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Escòcia, UK i Israel.

A nivell europeu existeix l’Eurochambres, que representa més de 1.700 Cambres de Comerç locals i regionals de 43 països del continent, així com 20 milions d’empreses. Les Cambres de Comerç de més de 130 països es troben agrupades a la Federació Mundial de Cambres (WCF).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram