Foto: Serginho Dest, és el primer jugador nord-americà que vesteix la samarreta blaugrana [FC Barcelona]

LaLiga North America i l’agència catalana d’esports global ISL han presentat LaLiga Next. Una plataforma que permetrà als jugadors de futbol nord-americans entre 13 i 18 anys demostrar el seu talent i començar la seva carrera professional en un club juvenil de LaLiga.

El projecte forma part del pla d’acció de LaLiga espanyola per contribuir el creixement del futbol als Estats Units. La iniciativa tindrà lloc del 21 de juny al 13 de juliol en diverses ciutats d’Estats Units. Dels jugadors participants se’n seleccionaran una seixantena que viatjaran a Madrid per assistir en una exhibició.

“L’objectiu de LaLiga Next és contribuir al desenvolupament del talent jove nord-americà. La fita és col·laborar amb clubs locals perquè puguin ser aliats en la captació internacional i continuar afegint noves seus cada any en diferents regions d’Estats Units”, assegura Nicolás García Hemme, vicepresident d’estratègia i desenvolupament de negocis de LaLiga North America.

D’altra banda, el cofundador d’ISL, el català Marc Segarra assegura que “el futbol s’està convertint en un bressol de producció de talent, com ara Dest, Pulisic, Musah, Tyler Adams i Reina. Hi ha un seguit d’aspirants que poden aconseguir els seus sominis”. El projecte també pretén posicionar Espanya com un mercat atractiu pel talent jove per als nord-americans.

ISL, SEGELL CATALÀ

ISL és una agència integral de màrqueting i gestió esportiva global amb seu a Miami (Estats Units). Fundada el 2013, ISL ha contribuït a enfortir les marques esportives més grans del món a accedir al mercat nord-americà. Ha organitzat més de 1.500 esdeveniments de futbol, compta amb més de 100.000 clients a tot el món.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram