Foto: Freepik

El Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya visualitzarà l’enginyeria catalana a l’estranger a través d’un cicle de tres conferències on professionals catalans que viuen i treballen a diferents llocs del món explicaran les seves experiències professionals i personals.

La primera sessió tindrà lloc el proper dijous 4 de febrer (18 h) dedicada a l’enginyeria catalana a Brussel·les. Hi intervindran el president de la Comissió Internacional d’EIC i Project manager EV-Battery a BMW, Martí Pascual i el director executiu a The International Motor Vehicle Inspection Committee.

Les altres dues sessions seran el 18 de febrer (Wellington, Nova Zelanda) amb el testimoni de Mario Heredero, líder de producció a Goodnature; i l’11 de març (Liverpool) amb Guillem Coromina, enginyer de software a Epredia.

Durant les sessions es posaran a debat les diferències culturals, el permís de treball, la burocràcia, els punts forts de l’enginyeria catalana o els consells per a les persones nouvingudes al país.

En finalitzar les sessions hi haurà un torn de preguntes i una proposta de debat. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s prèviament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram