El Govern de la Generalitat, a través de la Direcció General de Política Lingüística i del Consorci per a la Normalització Lingüística, oferirà un nou impuls per al català a la Catalunya Nord. Ho farà a través de l’Oficina Pública de la Llengua Catalana, l’organisme responsable de la política lingüística de la Catalunya Nord.

La prioritat passa per contribuir a la seva acció de foment de l’aprenentatge i l’ús de la llengua compartida. L’acord preveu formalitzar la voluntat de tots dos organismes de política lingüística de col·laborar i intercanviar informació i projectes.

Les línies de treball de l’Oficina se centren en tres eixos: accions que impulsen el prestigi de la llengua, per al suport a l’aprenentatge del català i de foment del català a les institucions que formen part de l’Oficina.

Aquest nou impuls és fruit d’una trobada entre la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, s’ha reunit aquest matí amb el director de l’Oficina Pública de la Llengua Catalana, Pierre Lissot, i el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert.

Les relacions d’intercanvi de la Direcció General de Política Lingüística i l’Oficina Pública de la Llengua Catalana s’emmarquen a l’Agenda de Política Lingüística.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram