L’escriptora valenciana Gemma Pasqual participa al cicle ‘Dona i exili’ a Brussel·les [Foto: cedida]

El programa internacional ‘Dona i exili’ -que dirigeix Lluís Puig des de Brussel·les- ha programat dues activitats coincidint amb la setmana que es commemora el Dia Internacional de les Dones. Així, avui dimarts (18.30 h) tindrà lloc la conferència–concert ‘Dona i exili’.

Comptarà amb la participació de M. Àngels Cabré i l’actuació de Marta Rius “en record de tantes dones escriptores, cantants, pintores i, sobretot, activistes a favor de la pau i dels drets humans que van patir un doble silenci: pel fet de ser exiliades i pel fet de ser dones”.

Així, dijous 11 de març (18.30 h) també s’ha programat un debat amb l’escriptora Gemma Pasqual, qui presentarà el seu llibre Viure Perillosament amb la presència de la fins ara delegada del Govern català davant la Unió Europea, Meritxell Serret i la representant del Casal Català de Brussel·les, Roser Maresma.

Les dues activitats, que tindran lloc al Casal Català de Brussel·les, les promou el Departament de Cultura. Així, la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha manifestat que “sense igualtat d’oportunitats no és possible una societat plena i des de l’àmbit de polítiques públiques tenim molta responsabilitat perquè hi seguim avançant”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram