Foto: RAB Ràdio

RAB Ràdio -Ràdio Amèrica Barcelona- farà tota la setmana una programació especial amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones. Així, l’emissora que dirigeix Germà Capdevila, té previst posar en valor diferents veus de dones d’arreu del món a través de RAB FEM.

Aquest dilluns 8 de març, intervindrà la historiadora mexicana Glòria Llum Alejandre per posar a debat el recorregut vital des de les primeres manifestacions de les dones a les fàbriques fins al moviment #Metoo #NiUnaMenos #Cuentalo. A més de la participació de Violeta Boronat Pont, Cora Ruiz Tena, Gina Driéguez i Mariel Lesnichevsky Boronat.

Dimarts 9 de març, hi participarà l’antropòloga Patricia Ravelló, per exposar el paper de Colectiva de Argentinas que lluita per la legalització i compliment de la interrupció voluntària de l’embaràs Marea Verda Barcelona.

Dimecres 10 de març, la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, parlarà sobre el seu nou llibre ‘Atreveix-te a Fer els coses a la teva manera’ i Luis Alberto Rubalcaba ho farà sobre les noves masculinitats.

Dijous 11 hi intervindrà Margarita Dalton per les dones indígenes que lluiten pel reconeixement dels seus drets. A més, es parlarà amb el col·lectiu de dones xilenes que viuen a Catalunya Les migras d’Abya Ayala i una tertúlia sobre el col·lectiu LGTBIQ costat de Danna González, activista trans mexicana i Renée Pera, catalana resident a Alemanya i integrant del col·lectiu.

Divendres 12, l’equip complet de RAB FEM analitzarà les diferents veus i diversitats d’arreu del món sobre els reptes que hi ha darrere la igualtat. La programació especial de RAB Ràdio es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 22 h (hora catalana).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram