Una seqüència del llargmetratge “Un blues per a Teheran” [Foto: CCMA]

El llargmetratge “Un blues per a Teheran”, òpera prima de Javier Tolentino, ha estat seleccionat per participar en la secció oficial de la 43a edició del Moscow International Film Festival, previst a finals d’abril. La pel·lícula documental, amb la participació de TV3, mostra diverses cares de l’Iran, on tradició i modernitat conviuen i es confronten.

El Festival de Moscou, un dels certàmens més importants de Rússia i més antics del món. “Un blues per a Teheran” s’afegeix a una altra pel·lícula amb participació de TV3, “El ventre del mar”, també seleccionada per participar en el Festival de Moscou.

“Un blues per a Teheran”, que s’estrenarà internacionalment online el dia 23 d’abril al festival CPH:DOX de Copenhaguen, formarà part de la selecció oficial del Festival de Moscou després d’haver participat en diversos festivals i projeccions a l’Estat.

Després d’haver clausurat l’edició passada del Festival de Gijón, aquest diumenge 11 d’abril es projectarà al Festival Internacional de Cinema de Las Palmas de Gran Canaria. A més, ha passat pel Festival MiradasDoc de Guía de Isora, per la Filmoteca Española, la Filmoteca de Navarra i el Cineclub FAS de Bilbao, entre d’altres.

Estrena als cinenes, a l’estiu

La pel·lícula de Javier Tolentino està previst que s’estreni a les sales de cinema de l’estat espanyol a través de la distribuïdora Surtsey Films durant els mesos de juny o juliol.

“Un blues per a Teheran” és una producció de Quatre Films i Eddie Saeta, amb la participació de TV3 i À Punt Mèdia, que compta amb el suport de l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram