Foto: Família Torres

El celler català Família Torres ha estat escollit la marca de vi “més admirat de el món” pels professionals de sector, segons el rànquing publicat per la revista Drinks International. El celler ha aconseguit la primera posició per cinquena vegada en les 11 edicions d’aquest rànquing global, i continua encapçalant la llista europea, ha assenyalat en un comunicat.

El jurat ha defensat que Família Torres és “un referent indiscutible a nivell internacional” i que elabora una gamma de vins de qualitat combinant tradició i modernitat. El rànquing s’obté a partir d’una enquesta realitzada a més de 200 experts en vi, entre ells sommeliers, compradors, majoristes, propietaris, ‘Masters of Wine’, escriptors de vi i educadors.

El director general i membre de la cinquena generació de Família Torres, Miguel Torres Maczassek, ha afirmat que es tracta d'”un enorme reconeixement a l’extraordinari treball” de l’equip, distribuïdors i membres de la família.

L’editor de Drinks International, Martin Green, ha destacat que “hi ha milers de marques de vi que competeixen per captar l’atenció a tot el món, però només 50 marques” han aconseguit entrar al rànquing.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram