Foto: Inter Miami CF

Xavier Asensi, qui va treballar al FC Barcelona durant deu anys en els càrrecs de director comercial i membre del Comitè de Direcció, és la nova cara de l’Inter de Miami CF, l’equip de la Major League Soccer (MLS), la màxima categoria de futbol als Estats Units.

A Miami, s’encarregarà de liderar les operacions econòmiques i els negocis i les estratègies que dugui a terme la franquícia de la qual n’és propietari, entre d’altres, David Beckham. A més, treballarà colze a colze amb el seu gerent i propietari, Jorge Mas.

Asensi va liderar l’obertura del FC Barcelona a Xina, on va encarregar-se de consolidar-hi l’entitat i va desenvolupar-hi el pla de negocis entre el 2011 i el 2013. A Hong Kong va obrir-hi al primera oficina blaugrana fora de Catalunya, el 2011. A més, també va rebre l’encàrrec de dirigir les oficines internacionals i els àmbits comercials de Negocis i Instal·lacions i la Barça Academy, el 2018.

La seva experiència transversal i arreu del món ha estat clau per a Jorge Mas, qui ha admès que busquen en Asensi la seva visió per “conduir el creixement del club i donar suport als col·laboradors locals i comercials”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram