Foto: Vueling

Vueling ha posat a la venda els bitllets per a la campanya d’estiu amb 102 rutes i 1.200 vols setmanals a l’aeroport de Barcelona. Fins a 76 d’aquests trajectes seran a destins internacionals, amb quatre noves connexions a països nòrdics: Göteborg (Suècia), Billund (Dinamarca) i Bergen i Stavanger (Noruega).

La companyia aèria també reforçarà les freqüències en 15 rutes essencials a l’aeroport del Prat amb l’objectiu d’oferir un ventall més ampli d’horaris. A nivell de tot l’Estat, Vueling oferirà aquest estiu fins a 317 rutes i més de 1.800 vols setmanals.

“La recuperació de la mobilitat aquest estiu serà fonamental per reactivar la vida econòmica i social dels nostres ciutadans”, ha apuntat el president de Vueling, Marco Sansavini, que ha reclamat que s’aixequin “progressivament” les restriccions i s’instauri el ‘passaport sanitari’.

A la programació s’hi sumen 12 rutes internacionals inèdites que connectaran Espanya amb Dinamarca (Billund i Copenhaguen), Portugal (Oporto) i Regne Unit (Londres), “sempre que les limitacions de mobilitat es vagin flexibilitzant”. “Hem vist que cada vegada que s’han aixecat les restriccions, les persones han tornat a viatjar. En primer lloc, a l’interior del país i després a Europa”, ha afirmat Sansavini.

“Estem preparats per donar suport a aquesta recuperació, gràcies a la nostra extensa xarxa de destins domèstics i internacionals, especialment de vacances”, ha recalcat el president de Vueling. “Això sí, és necessari que s’acabin progressivament les limitacions i s’implementin els passaports sanitaris que facilitin la mobilitat”, ha conclòs Sansavini.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram