Foto: Guillem Roma

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid celebra el Sant Jordi 2021 en una jornada amb llibres, música i roses que comptarà amb l’assistència del delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Gorka Knörr.

La jornada començarà amb una ‘Sessió oberta de llengua catalana’ (17.00h), adreçada a nous alumnes de les Aules de Català i interessats en la llengua catalana (prèvia inscripció), i el clàssic ‘Festival literari de relats’ (19.00h), en la seva VII edició, activitat adreçada als alumnes de la Delegació del Govern a Madrid. El CCLBlanquerna edita, en versió online, el llibret de difusió lectora Suggeriments Sant Jordi 2021.

La vetllada l’amenitzarà la música nòmada i creativa de Guillem Roma i el seu grup, que actuarà a les 19.30h a Blanquerna. Alguns han comparat el seu estil musical amb referents com Jorge Drexler o Caetano Veloso. El concert es retransmetrà en streaming i, qui vulgui assistir-hi presencialment, haurà de confirmar l’assistència a través del correu electrònic: [email protected].

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram