El periodista i escriptor Jordi Nopca rebut els premis Proa i Documenta [Foto: Pere Francesch]

L’escriptor i periodista català  Jordi Nopca participarà al festival de literatura internacional 2021 PEN World Voices Festival de Nova York (Estats Units). Ho farà el divendres 21 de maig (19 h, CET) en una sessió sobre el llaços que uneixen la globalització i que compartirà amb els escriptors Yamen Manai i Kawai Strong Washburn.

El 2021 PEN World Voices Festival aplega autors de ficció i no-ficció, poetes, traductors, pensadors i activistes per celebrar l’art d’allò possible i el poder de la literatura de moure les fronteres, qüestionar les narratives heredades i donar veu a l’esperança, el valor i la supervivència.

Nopca (Barcelona, 1983) és autor de dues novel·les i de la col·lecció de contes Puja a casa (L’Altra Editorial), qui ha estat traduït a l’anglès com a Come On Up per Mara Faye Lethem. Els seus llibres han rebut els premis Proa i Documenta.

La presència de Nopca al festival de literatura internacional 2021 PEN World Voices Festival és fruit de la col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i Brazos Bookstore. La conversa serà moderada per la directora de programes literaris del PEN America, Clarisse Rosaz Shariyf.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram