Foto: Vueling

Vueling i Iberia han arribat a un acord amb la GSMA per ser les companyies aèries associades al Mobile World Congress (MWC), previst entre el 28 de juny i l’1 de juliol. Les empreses oferiran descomptes d’un 10% per als assistents que viatgin en classe ‘Turista’ entre el 21 de juny i el 8 de juliol.

Per als que volin en ‘Turista Premium’ o ‘Business’ d’Iberia, les companyies oferiran rebaixes de fins al 15% en els preus. Actualment, Iberia ofereix una mitjana de set vols diaris per sentit entre Madrid i Barcelona.

“Portem molts anys participant en aquesta gran cita tecnològica, que aquest any cobra més importància perquè, en part, contribuirà a la renovació del sector de fires i congressos”, ha assegurat el director de vendes d’Espanya, Portugal i el nord d’Àfrica d’Iberia, Guillermo González Vallina.

“És un orgull col·laborar amb l’organització d’un dels esdeveniments tecnològics més importants a escala mundial. Amb aquest acord volem mostrar el nostre suport al sector tecnològic i a Barcelona, pel gran impacte que té aquest congrés en la ciutat i per seguir sent un aliat de la recuperació del turisme i l’economia”, ha assegurat la directora de comunicació i relacions institucionals de Vueling, Ana Fernández.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram