Foto: Freepik

La consultora de serveis i solucions tecnològiques Seidor ha comprat la majoria de la consultora NTS, amb seu a Bilbao i experta en serveis de mobilitat com IoT. Amb aquesta operació, Seidor reforça la seva aposta estratègica per àrees de “gran projecció de creixement” en el mercat a curt i mitjà termini.

En concret, permet a l’empresa catalana incorporar capacitats en l’àmbit de la mobilitat intel·ligent per impulsar nous productes i serveis. Aquesta operació suposa, al mateix temps, completar l’IoT Center de la companyia i ampliar la seva cartera de solucions de comerç electrònic, màrqueting i CRM. NTS mantindrà la totalitat de l’equip i la seu a Bilbao i passarà a operar sota el nom NTS Seidor.

NTS és una companyia tecnològica de serveis de consultoria, desenvolupament i integració de sistemes informàtics avançats per a la gran empresa, especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions mòbils, solucions de gestió del lloc de feina digital, internet de les coses i experiència de client. L’empresa va facturar 11 milions d’euros el 2020 i té una plantilla de 150 empleats.

“L’entrada a NTS reforça el nostre posicionament en camps estratègics per al sector i la societat en general, com són la mobilitat intel·ligent, la innovació i l’experiència de client”, ha assegurat el conseller delegat de Seidor, Josep Benito.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram