La delegació del Govern català a França ofereix una plaça de pràctiques curriculars o extracurriculars no remunerades a la seva oficina de París per a estudiants d’universitats catalanes amb les quals el Departament d’Acció Exterior i Transparència té signats conveni de cooperació educativa.

El candidat o candidata participarà en l’activitat habitual de la delegació i col·laborarà en les tasques de l’equip tècnic, amb un mínim 20 hores setmanals, de dilluns a divendres de 9h a 13h (possibilitat de modificar la franja horària per adaptar les pràctiques a l’horari lectiu).

Les pràctiques es podran realitzar durant el 1r i el 2n quadrimestre del curs acadèmic 2021- 2022. L’estada mínima és de 3 mesos i es podria allargar un màxim de 5 mesos.

Els aspirants han de tenir com a requisits estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració, Comunicació Internacional, Dret, Economia, Relacions Internacionals, Humanitats, Estudis Globals, Traducció i Interpretació, o similars. I un nivell mínim de B2 de francès.

En el cas de realitzar l’estada de pràctiques en el marc del programa Erasmus+ Pràctiques, la jornada de l’estudiant serà de 6 hores (de dilluns a divendres, de 9h a 15h), d’acord amb els requisits indicats en aquest programa de mobilitat.

El candidat o candidata haurà d’enviar una carta de motivació i CV a l’adreça: [email protected]. Es recomana, a més, especificar en el cos del missatge o a la mateixa carta de motivació, que haurà de ser en català, francès o castellà.

La data límit de presentació de les candidatures serà el 27 de juny (per a estades de pràctiques durant el 1r quadrimestre 2021/2022), el 21 de novembre (per a estades de pràctiques durant el 2n quadrimestre 2021/2022) i el 3 d’abril de 2020 (per a estades de pràctiques durant l’estiu 2022).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram