Foto: London Book Fair

Fins l’1 de juliol, el sector editorial de Catalunya participa a la London Book Fair 2021, una de les fires del llibre més prestigioses del panorama internacional, enguany se celebra, de forma excepcional, en format virtual.

Les accions conjuntes que l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l’Institut Ramon Llull (IRL) presenten a la fira britànica configuren un ampli programa cultural i professional sobrela literatura i el sector editorial català.

Es presentarà la nova publicació ‘Catalan Publishers’, que l’ICEC ha editat sota la seva marca Catalan Arts Books per facilitar la internacionalització del sector editorial català. La guia vol ser una eina útil per als profressionals catalans i estrangers, i per això recull, entre altres continguts, les dades de les editorials catalanes organitzades per sectors.

Els dies 29 i 30 de juny tindrà lloc un debat sobre narrativa breu, que posarà en valor la publicació aquests darrers anys de diversos reculls de contes en anglès i una conversa sobre el procés de traducció literària amb professionals d’ambdós països.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram