L’espectacle ‘Mivion (Radio Sarajevo)’ [Foto: La Conquesta del Pol Sud]

HB Studio, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, presenta la sèrie Playing Together: Catalonia at HB Studio, una mostra d’obres teatrals catalanes, subtitulades a l’anglès i seguides per una conversa amb l’equip artistic sobre l’obra i el seu procés creatiu.

És una creació del periodista Slobodan ‘Boban’ Minic, a més d’Azra Suljic, Marc Soler i La Conquesta del Pol Sud. L’espectacle està dirigit per Carles Fernández Giua, de la companyia teatral catalana La Conquesta del Pol Sud.

Mivion (Radio Sarajevo) recorre l’experiència de Slobodan Minic, un reconegut periodista cultural de Radio Sarajevo. Durant el setge de la ciutat, va decidir resistir fent el que sabia fer: ràdio. Avui, viu a l’Escala (Alt Empordà) i ha col.laborat com a columnista amb El Periódico i amb diferents mitjans de comunicació.

A Mivion (Radio Sarajevo) el llenguatge de la ràdio i el teatre es fonen màgicament. La veu del nostre protagonista, acompanyat per dos joves intèrprets a escena i pel treball documental de la companyia, ens farà viatjar entre el passat i el present, entre història individual i col.lectiva.

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Terrassa Arts Escèniques, l’espectacle té una durada de 80 minuts emès en català, castellà i bosnià. L’espectacle Mivion (Radio Sarajevo) es presentarà a HB Studio de Nova York el proper 10 de juliol (2pm ET, 20h CET).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram