Foto: Barça Academy

Estats Units continua sent un país d’expansió de la marca Barça. L’escola de formació blaugrana –Barça Academy– recupera el pols després de la pandèmia. Així, aquest estiu fins a 36 ciutats nord-americanes acolliran el model formatiu blaugrana. El rècord de campus va ser l’any abans de la pandèmia amb 37 ciutats, tot i que el 2020 no va ser en blanc, sinó que va dur-se a terme en 16 ciutats de l’Amèrica del Nord.

Als campus d’estiu hi participen nens i nenes d’entre 6 i 11 anys on aprendran les metodologies de l’estil i la filosofia de treball de l’entitat blaugrana. Els campus d’estiu de Barça Academy van començar a principis de juny i finalitzaran a finals de juliol.

En només 5 anys, la Barça Academy ha passat de realitzar el seu campus d’estiu en 9 ciutats (2016) a 36, enguany. Les ciutats que acullen el campus blaugrana aquest estiu són New Orleans, Orlando, Columbus, San Antonio, Orange County, Memphis, Charlotte, Chicago, Austin, San Diego, Nashville, Leesburg, Boyds, Raleigh, Cincinnati, Houston, Sacramento, Knoxville, Washington, Detroit, Dallas, San Francisco, Pittsburgh, Atlanta, Louisville, Boston, Denver, Portland, Cleveland, Philadelphia, Indianapolis, Salt Lake City, Seattle, Milwaukee, Saint Louis i Minneapolis.

Un model arrelat al món

Barça Academy és el model d’escola de futbol propi del FC Barcelona adreçat a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors de l’entitat blaugrana a la resta del món.

Actualment el FC Barcelona disposa d’un total de 49 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència a 53 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram