Foto: ISL

L’agència catalana ISL ha segellat un important acord amb Humanox per posar a la disposició de les primeres espinilleres intel·ligents del món per a 10.000 jugadors joves d’entre 6 i 18 anys. Les espinilleres HX50 van més enllà de la protecció, ja que també permeten fer un seguiment del rendiment i les condicions físiques dels jugadors.

Humanox, l’empresa espanyola especialitzada en la fabricació de protectors esportius intel·ligents i propietat del gegant de les comunicacions Telefónica, continua accelerant la seva expansió internacional als EUA amb els protectors espinilleres connectats HX50 i la seva plataforma Huox Space.

Humanox, que també és present al Regne Unit, ha signat anteriors acords amb acadèmies de futbol de Miami, Nova York i Nova Jersey, ha establert una xarxa comercial a les dues costes i ara entrarà en 25 ciutats americanes, inclosos 10 estats on el futbol té gran quota de jugadors, a través d’ISL.

La col·laboració amb ISL Agency es tradueix en un nou abast de milers de jugadors joves, ja que només als estats de Florida i Califòrnia hi ha un 14% de 3 milions de jugadors federats, segons l’Associació de Futbol Juvenil dels Estats Units.

Atesa la seva àmplia i exitosa trajectòria de treballar amb marques mundials als Estats Units, com el FC Barcelona, ​​LaLiga o US Youth Futsal, ISL és sens dubte el soci perfecte per consolidar i ampliar el posicionament d’Humanox a Amèrica del Nord.

El director general d’ISL, Alex Isern, assegura que “la col·laboració amb Humanox es basa en la premissa de posar a disposició dels jugadors de futbol juvenils de tot Estats Units tecnologia esportiva d’avantguarda”.

El cofundador de Humanox, Iván Contreras, afegeix que “aquest acord és un pas decidit perquè Humanox lideri el mercat nord-americà i una confirmació que les espinilleres intel·ligents s’han convertit en l’eina tecnològica de referència per al desenvolupament del futbol en categoria juvenil”.

Guardonats amb el premi UEFA Reimagine Football 2020, de 298 projectes de 34 països, les espinilleres intel·ligents HX50 recopilen més de 250.000 dades de cada jugador per joc o pràctica i permeten identificar més de 40 paràmetres de salut i rendiment com ara la freqüència cardíaca, la velocitat o força de cop.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram