Foto: Ràdio Amèrica Barcelona

Ràdio Amèrica Barcelona, l’emissora online dedicada a la Catalunya exterior, ha encetat la nova temporada amb dues novetats a la graella: el magazine diari ‘A Banda i Banda’, que reemplaça l’’En Directe’, i ‘La Taverna del Barça”, una tertúlia esportiva internacional amb culers i penyistes de tot el món.

‘A Banda i Banda’ s’emet cada dia de 15 a 17 (hora catalana) amb l’objectiu de captar la franja matinal al continent americà i la sobretaula a Catalunya. El nou magazine, conduït pels periodistes Mariel Lesnichevsky Boronat i Saïd Sbai es fa en directe des de l’estudi de RAB Ràdio de Barcelona.

Durant les dues hores d’emissió hi ha connexions diàries amb Ciutat de Mèxic, Guayaquil, Bogotà, Paranà, Buenos Aires, Montevideo, i les capitals europees Brussel·les i Luxemburg. La periodista Queralt Airas recorrerà Barcelona i Catalunya amb la unitat mòbil de RAB Ràdio per prendre el pols al país.

‘A Banda i Banda’ és un magazine d’informació i entreteniment, pensat per i per als catalans de l’exterior. Germà Capdevila, director de RAB Ràdio, explica que “després de gairebé dos anys fent una programació centrada en la informació i en la pandèmia, creiem que cal obrir el ventall i donar pas a l’entreteniment, la cultura, el pensament i l’activitat de les comunitats catalanes de l’exterior”.

Els divendres, la franja de “A Banda i Banda” serà ocupada pel nou programa ‘Pensaveus’, una proposta cultural gestada i produïda per l’equip de RAB Ràdio a Mèxic que coordina Míriam Aymamí.

L’altra novetat de la graella de Ràdio Amèrica Barcelona és la tertúlia esportiva ‘La Taverna del Barça’, una proposta informal i distesa amb la participació de culers i penyistes d’arreu del món. No faltaran les entrevistes i les cròniques de la lliga i la Champions, cada dilluns de 22 a 23 (hora de Catalunya).

Una programació més consolidada

La graella de la nova temporada de RAB Ràdio es complementa amb altres programes com ‘La Hora Catalana’ de Buenos Aires (Argentina), ‘Punt de Trobada’ i ‘Qui som’ des de Guayaquil (Equador), ‘La FIEC t’ho explica’ des de Brussel·les i Vancouver, ‘Re-volta’ des de Ciutat de Mèxic, ‘Catalunya Sardanista’ i ‘Les Converses de l’Esguard’ des de Barcelona.

La graella sencera pot consultar-se a la web www.rab.cat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram