L’exposició ‘Catalunya des del cel’, de Yann Arthus-Bertrand, en una imatge d’arxiu [Foto: ACN / Mar Martí]

L’Alguer respira en català pels quatre costats. Amb motiu del 33è Aplec Internacional d’Adifolk, del 23 al 27 de setembre es odrà veure l’exposició ‘Catalunya des del cel’. És una mostra sota la mirada del fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand i interpretada pel sociòleg català Ramon Folch.

L’exposició recull una selecció de 34 fotos de Yann Arthus-Bertrand, qui s’ha especialitzat en la captura d’imatges aèries sorprenents i sempre sorprenents. Un aspecte diferent d’un lloc insòlit d’un fotògraf que amb una tècnica original i expressiva. Ofereix un viatge de la geografia catalana a través de les imatges d’un territori divers i variat.

La inauguració serà dijous (19.30 h) a l’antic Mercat Cívic de Via Sassari a càrrec de l’alcalde de l’Alguer, Mario Conoci i el responsable de l’Oficina de la Generalitat de Catalunya a l’Alguer, Gustau Navarro.

La mostra l’organitza la delegació del Govern de Catalunya a Itàlia, el Patronat de Turisme de Catalunya, en col·laboració amb el municipi de l’Alguer i la Fundació Alghero.

Durant tres dies, l’Aplec reunirà més d’una quarantena de grups de cultura popular catalana i una vintena de l’Alguer i Sardenya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram