Foto: Freepik

El Govern gairebé triplica els recursos destinats a pràctiques formatives remunerades per a joves catalans. En la convocatòria de 2022, les Beques Canigó comptaran amb una dotació pressupostària de 330.000 euros.

Uns ajuts que que atorga el Departament d’Acció Exterior i Govern Obert a joves catalans per al foment de la realització de pràctiques formatives en organitzacions internacionals intergovernamentals i multilaterals, així com a les institucions de la Unió Europea.

La convocatòria, que establirà l’import màxim mensual de les beques, per presentar sol·licituds s’obrirà properament. En la convocatòria anterior -de 2019- s’hi havien destinat 125.000 euros.

Des del 2005 i fins al 2016, el Govern ha concedit un total de 172 beques, amb la implicació de 43 organismes internacionals diferents, per un import total de més d’1,1 milions d’euros.

Qui s’hi pot acollir?

Les persones que podran ser beneficiàries d’aquestes beques caldrà que estiguin tramitant o ja tinguin acceptada una estada d’estudi en un organisme internacional en el moment de presentar la sol·licitud de la beca.

A més, caldrà que l’inici de l’estada en pràctiques estigui dins de l’any natural de la convocatòria o dins del primer semestre de l’any següent. La durada de l’estada podrà ser de màxim 18 mesos.

Les bases reguladores inclouen els criteris per a la selecció.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram