Foto: FC Barcelona

El FC Barcelona i el Boca Juniors jugaran la ‘Maradona Cup’ en honor de l’astre argentí a Riad, l’Aràbia Saudita, el pròxim 14 de desembre coincidint amb el primer aniversari de la seva mort. El duel es jugarà a l’estadi Mrsool Park, amb una capacitat per a 25.000 espectadors.

Serà la primera vegada que tots dos equips s’enfrontin en aquest país d’Orient Mitjà, en un partit en què es mesuraran dos dels clubs històrics en els quals va militar Maradona. Una trobada que busca reconèixer el llegat del Pelusa, considerat com un dels millors jugadors de tots els temps, que va morir el 25 de novembre del 2020 i va deixar un llegat únic en la història del futbol.

El partit es podrà seguir pel canal de televisió Barça TV i en la plataforma de streaming del Club Barça TV+, on també estarà disponible sota demanda.

Tres títols com a blaugrana

L’argentí va vestir la samarreta del Boca en dues ocasions, en una primera etapa la temporada 1981/82 quan l’equip es va alçar amb el Campionat Metropolità del 1981, i es va classificar també per a la Copa Llibertadors, i en una segona etapa, quan va tornar el 1995 i va jugar dues temporades amb les quals va tancar la seva carrera com a futbolista professional.

D’altra banda, el Pelusa també va estar lligat al FC Barcelona durant dues temporades, la 1982/83 i la 1983/84, durant les quals va disputar un total de 58 partits i va conquistar tres títols: Copa del Rei, Copa de la Lliga i la Supercopa d’Espanya.

Fins ara, el Barça i el Boca Juniors s’han enfrontat en deu ocasions, l’última d’aquestes amb motiu del Trofeu Joan Gamper a Barcelona, el 2018, en un partit que es va tancar amb la victòria dels blaugranes.

Així mateix, aquesta serà la segona vegada que el primer equip visiti l’Aràbia Saudita, atès que ja hi va viatjar el gener del 2020 amb motiu de la celebració de la Supercopa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram