El barri gòtic i l’Eixample de Barcelona, la Tarragona romana o el museu Cau Ferrat de Sitges són alguns dels escenaris per on es passejaran un grup d’estudiants matriculats en el programa d’Estudis Catalans de la Universitat de Harvard en un viatge cultural a Catalunya. Del 18 al 23 de març prendran contacte directe amb la llengua i la cultura que han estat aprenent a l’aula.

El viatge pretén que els estudiants facin un seguit d’itineraris. És previst que visitin el barri gòtic i l’Eixample de Barcelona, l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Palau del Baró de Quadras -seu de l’Institut Ramon Llull- i el Refugi 307 del Poble-sec de Barcelona. També tastaran els calçots i assistiran a un assaig de castells dels Castellers de la Vil·la de Gràcia.

Fora de la ciutat, s’aproparan fins a Sitges per descobrir el llegat arquitectònic dels indianos i l’art modernista del museu Cau Ferrat. Aquest viatge, organitzat per la professora d’Estudis Catalans de Harvard, Maria Dasca Batalla, està finançat per un donant privat, l’Office of Career Services i el Departament de Llengües i Literatures Romàniques de la Universitat de Harvard. També compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram