La delegada del Govern a Madrid, Ester Capella amb l’autor de l’exposició, Andreu Galeano [Foto: MAC]

El Centre Cultural Blanquerna de Madrid acull l’exposició Fons perdut de núvols de l’artista Andreu Galeano. Ha estat feta a cura de Gisel Noè, directora del Mataró Art Contemporani, una plataforma de creació, producció, formació i difusió a l’entorn de les arts visuals contemporànies de la capital del Maresme.

Fons perdut de núvols vol combinar dos fenòmens homònims: els fons de núvols perduts de l’antic Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) amb els retrats molt utilitzats de núvols perduts amb la carta de visita victoriana de 1854.

A partir del cel i el temps des d’una perspectiva física i meteorològica, aquests objectius del projecte a revelar les vinculacions essencials en metafísica i música del mitjà fotogràfic AFICO amb la transcendència celeste i temporal.

La mostra es va inaugurar dijous a la seu del Centre Cultural Blanquerna amb la presència de la delegada del Govern català a Madrid, Ester Capella, a més de l’autor, Andreu Galeano.

La mostra està organitzada per la delegació del Govern català a Madrid, l’ajuntament de Mataró, el Mataró Art Contemporani i la galeria RocíoSantaCruz amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram