Un dels concerts del Primavera Sound a l’escenari Seat de Barcelona [Foto: Mar Vila / ACN]

El Primavera Sound estrenarà edició a Santiago de Xile el 2022. Després de Los Angeles, el festival barceloní continua la seva expansió internacional i celebrarà una edició a la capital xilena del 7 al 13 de novembre.

Si bé encara no es coneixen els artistes que hi actuaran, l’organització ha avançat que els concerts es faran en diversos espais de la ciutat i el cap de setmana es desplaçaran fins al Parc Bicentenario de Cerrillos, on es farà la programació central.

En un comunicat. l’organització també ha explicat que l’objectiu de l’edició de Santiago de Xile serà “impulsar l’escena musical local”, al mateix temps que traslladar-hi “els valors que sustenten el festival de Barcelona”. El festival es farà en coproducció amb Rock Stgo.

“La relació entre el Primavera Sound i Xile ve de lluny, però no només per tots els grans artistes xilens que han passat pel festival. Sempre hi ha hagut una gran relació amb les institucions xilenes”, apunta el director del festival, Gabi Ruiz, al comunicat.

La catalana Núria Graham actuarà al Primavera Sound de Los Angeles, als Estats Units [Foto: ACN]

El cartell de l’edició a Los Angeles, tancada

La cantant neozelandesa Lorde, els britànics Arctic Monkeys i la banda nord-americana Nine Inch Nails són els caps de cartell de la primera edició del Primavera Sound que se celebrarà a Los Angeles (Estats Units). El debut del festival barceloní a Califòrnia està previst entre el 16 i el 18 de setembre de l’any vinent, 2022, i l’organització ha començat a revelar aquest dilluns qui hi actuarà.

A banda d’aquests caps de cartell, també s’hi podrà veure James Blake, Mitski, Arca, Khruangbin, BICEP, Clairo, Darkside, King Krule, Low, Stereolab, PinkPantheress, Kim Gordon, Mustafa, Amaarae, Fontaines D.C., Helena Hauff, DJ Playero, Special Interest, Cigarettes After Sex, Tierra Whack, Dry Cleaning, Mayhem,Paloma Mami, Little Jesus i Buscabulla.

En destaquen també la presència dels catalans John Talabot, Bad Gyal, Marina Herlop i Núria Graham. El festival es farà a Los Angeles State Historic Park.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram