Foto: Violeta Gumà / ACN

El Primavera Sound arribarà per primer cop a Argentina, i celebrarà una edició a Buenos Aires del 7 al 13 de novembre. Ho farà en diversos punts de la ciutat durant la setmana, i al Parc de los Niños durant el cap de setmana, i mantindrà els valors de sostenibilitat, igualtat de gènere, compromís social i integració urbanística del certamen.

El cartell del festival barceloní a la capital argentina es donarà a conèixer pròximament. L’edició de Buenos Aires se suma a la de Santiago de Xile, Los Angeles i Porto. A Buenos Aires, el festival es farà en coproducció amb DF Entertainment. Les entrades estaran a la venta pròximament a través d’AllAccess.

En un comunicat, l’organització ha assegurat que l’edició del Primavera Sound a Buenos Aires “té tot el sentit del món”. “Ens entenem musicalment a l’instant perquè la seva història i a nostra sempre han anat de la mà. Històricament, Buenos Aires ha estat una de les capitals del pop i el rock en castellà, i és una ciutat que ha funcionat com a motor per impulsar moltes corrents musicals”, ha assegurat el director del Primavera Sound, Gabi Ruiz.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram