La consellera Alsina amb el secretari d’estat del govern portuguès, Mario Campolargo [Foto: Govern]

La consellera Victòria Alsina s’ha reunit a Lisboa amb el secretari d’estat de digitalització i de modernització administrativa del govern portuguès, Mario Campolargo, amb qui s’ha compromès a treballar conjuntament en matèria de dades obertes, transparència, modernització de l’administració i polítiques digitals.

És la primera trobada de la consellera Alsina a Portugal, on té previst mantenir reunions amb les autoritats portugueses per tractar temes sobre el govern obert, afers europeus i desenvolupament territorial. Ho fa acompanyada pel secretari Figueras, acompanyats del delegat del Govern a Portugal, Rui Reis.

La consellera Alsina participarà aquest dilluns 27 en una conferència sobre els reptes de la democràcia deliberativa i participativa, que promouen conjuntament per la prestigiosa Fundació Mário Soares e Maria Barroso i la Delegació del Govern a Portugal. Hi intervindran el director de l’Acadèmia de Líders Ubuntu, Rui Marques i l’eurodiputada socialista i exministra del govern portuguès (2015-2019), Maria Manuel Leitão Marques.

També es reunirà també amb la comunitat catalana resident a Portugal en una trobada conjunta amb la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, que serà també a Portugal amb motiu de la Conferència dels Oceans de l’ONU.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram