L’obra ‘Road moview’, de l’artista català Ruben Torras es presentarà a Verona [Foto: Panoràmic]

El festival Panoràmic —que reflexiona sobre la relació entre cinema i fotografia i se celebra a Granollers— serà present a dos dels principals certàmens d’Europa: Rencontres d’Arles (França) i Festival Grenze Arsenali Fotografi de Verona (Itàlia), amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

Així, del 4 al 10 de juliol, serà al Rencontres d’Arles (França) i de l’1 al 4 de setembre, al Festival Grenze Arsenali Fotografi de Verona (Itàlia). Comptarà amb la participació del seu codirector Albert Gusi i és previst que es presenti el projecte ‘Manual de gestos russos’, de la fotògrafa Alba Serra.

A més, l’artista català Ruben Torras presentarà a Verona l’obra ‘Road moview’, un viatge transtemporal que uneix l’aparent realitat captada per Google amb ficcions extretes del passat cinematogràfic. La sèrie està conformada de diversos remakes integrats en els platós que ens ofereix Google Street View.

El Festival Panoràmic Granollers l’organitza l’Escola Internacional de Fotografia Grisart. Des que es va posar en marxa, fa sis anys, ha establert vincles internacionals amb d’altres festivals i centres, amb relacions culturals a Colòmbia, França, Sèrbia, Itàlia o Canadà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram