Foto: Freepilk

La Delegació del Govern a Madrid obre aquest dimarts el cicle ‘Teixir ciutadania social, més enllà de l’estat de benestar” de reflexió social. Comissariat per Gemma Ubasart i Ricard Gomà, seran quatre sessions que tindran lloc al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna.

Proposa reflexionar des de veus i mirades plurals: acadèmiques, institucionals, activistes, que permetin avançar cap a nous espais de reflexió i d’acció. La delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, Ester Capella, en farà la presentació.

En la primera sessió tindrà lloc la presentació de l’assaig col·lectiu ‘Vidas en transición. (Re)construir la ciudadanía social’ amb la intervenció de la professora de Ciència Política de l’UAM, Máriam Martínez-Bascuñán; la doctora en Ciències Polítiques i Sociologia, Noelia Adánez; i els comissaris del cicle, Gemma Ubasart i Ricard Gomà.

Les properes sessions seran ‘Relacions de gènere, cicles de vida i diversitat cultural’ (18 d’octubre); ‘Transició ecosocialmunicipalisme’ (22 de novembre) i ‘Renda bàsica, comunitat i cures: articular autonomia i vincles’ (20 de desembre).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram