Manuel Suàrez, el degà de la Facultat d’Enologia, i Xavier Ybargüengoitia, l’autor del llibre, en el lliurament de l’International Wine Challenge Industry Awards 2023 [Foto: URV]

El llibre Creación de valor en la indústria vitivinícola, de Xavier Ybargüengoitia i editat per Publicacions Universitat Rovira i Virgili (URV) ha rebut el premi a millor publicació de vins per part de l’International Wine Challenge Industry Awards 2023. Aquest certamen, impulsat per l’empresa William Reed Business Media Lts, ha reconegut el recull de reflexions de l’autor sobre la millora de la competitivitat i la rendibilitat dels cellers.

Els premis que entrega l’International Wine Challenge Industry Awards reconeixen els referents en el sector del vi en diferents categories i ha premiat el llibre editat per Publicacions URV. En la categoria de millor centre educatiu, la Facultat d’Enologia de la URV va ser-ne finalista.

Ybargüentgoitia va ser el CEO d’Estats & Wines i en el llibre premiat analitza la cadena de valor de la indústria vitivinícola, els models estratègics que existeixen i el seu perfil econòmic, així com la importància de l’excel·lència operacional, el procés de construcció de la marca i les característiques i tendències que existeixen al mercat. Aquest volum s’emmarca dins la col·lecció Recerca del segell editorial Publicacions URV.

45 investigadors de la URV de Tarragona, entre els més influents del món
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram