Fira del Llibre de Buenos Aires [Foto: Govern]

Una quinzena d’editorials catalanes viatjarà fins a la Fira del Llibre de Buenos Aires (Argentina), que se celebra del 25 d’abril al 13 de maig i, sota la marca d’internacionalització Catalan Arts, prendran part en l’estand que el Departament de Cultura ha preparat a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). En la seva 48a edició, la fira és la més important que se celebra a Llatinoamèrica i s’ha convertit en un referen mundial i en la més concorreguda del món de parla hispana, aplegant un milió de visitants cada any.

La presència catalana en aquesta fira s’alinea amb les accions que el Departament de Cultura duu a terme per tal d’impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors. La participació reservada als professionals es focalitza en els dies 23, 24 i 25 d’abril i és per això que Cultura també hi assisteix de manera regular.

Aquesta visita a l’Argentina es complementa amb les que es fan a la Fira del Llibre infantil de Bolonya (Itàlia), la Fira Internacional del Llibre de Londres (Regne Unit), la Fira del Llibre de Frankfurt (Alemanya) i la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic).

A Buenos Aires, es dinaran cita més de deu mil professionals de llibre, així com organismes i institucions públiques d’àmbit internacional, nacional i provincial. Les institucions educatives i els lectors de totes les edats també trepitjaran la fira. Barcelona va ser-ne la convidada d’honor el 2019, una oportunitat per a mostrar el patrimoni literari de la ciutat.

Barcelona desembarcarà a la Fira del Llibre de Buenos Aires
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram